Loopbaancoaching

Op verschillende momenten in je loopbaan kunnen zich specifieke vragen voordoen
zoals bijvoorbeeld:

  • Vraag jij je waar jouw kwaliteiten en talenten liggen en hoe je deze kunt benutten?
  • Verlang je terug naar de enthousiaste, energieke persoon die je vroeger was?
  • Ben je op zoek naar een goede balans tussen verstand & gevoel of werk & privé?
  • Wil je naast het behalen van commerciële resultaten ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelingspunten?

Aanbod
Bovenstaande vragen kunnen aanleiding geven om een loopbaantraject met een professional te starten. Elke persoon en de bijbehorende loopbaanvragen zijn uniek, dus een loopbaantraject is altijd maatwerk. ReOrient staat garant voor een kwalitatief, boeiend en inspirerend traject waarbij je op een verfrissende manier naar jezelf leert kijken.

Werkwijze
In hoofdlijnen kijken we terug hoe je leven tot nu toe is verlopen, welke keuzes je hierbij hebt gemaakt en wat dit alles voor je heeft betekend. In het heden kijken we welke kwaliteiten en eigenschappen je bezit, waar je kracht ligt en waar je valkuilen en belemmeringen. Vervolgens komt aan bod op welke wijze jij jouw toekomst vorm wilt geven en welke uitdagingen je hierin tegen kunt komen.

In 6-8 gesprekken van 1,5 uur gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw loopbaanvragen. Hierbij wordt een breed scala aan technieken, opdrachten en instrumenten ingezet. ReOrient begeleid je op een open en respectvolle wijze bij het zoeken naar de antwoorden op jouw persoonlijke vragen.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via bijgaand contactformulier of neem telefonisch contact op: 06-41096839.