Persoonlijke ontwikkeling

Waar loop jij in jouw functioneren als professional of leidinggevende tegenaan? Wat zou je willen verbeteren of verder willen ontwikkelen? ReOrient bied je de gelegenheid om in vertrouwde setting samen aan de slag te gaan met:

  • het helder krijgen van jouw patronen en overtuigingen
  • het experimenteren met nieuw gedrag
  • het werken aan jouw ontwikkelpunten
  • jouw persoonlijke SWOT-analyse
  • thema’s als kwetsbaarheid, onzekerheid, perfectionisme, energie, zoeken naar balans, besluitvaardigheid

Aanbod
Bovenstaande vragen kunnen aanleiding geven om een coachingstraject met een professional te starten. Elke persoon en de bijbehorende vragen zijn uniek, dus een coachingstraject is altijd maatwerk. ReOrient staat garant voor een kwalitatief, boeiend een inspirerend traject waarbij je op een verfrissende manier naar jezelf leert kijken.

Werkwijze
In hoofdlijnen kijken we terug hoe je leven tot nu toe is verlopen, welke overtuigingen jij met je meedraagt en wat de thema’s zijn in jouw leven. In het heden kijken we welke kwaliteiten en eigenschappen je bezit, waar je kracht ligt en waar je valkuilen en belemmeringen. Vervolgens ga je aan de slag om de nodige stappen te zetten in je ontwikkeling, zodat je als professional of leidinggevende in staat bent om nog betere resultaten neer te zetten.

In 6-8 gesprekken van 1,5 uur gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw persoonlijke vragen. Hierbij wordt een breed scala aan technieken, opdrachten en instrumenten ingezet. ReOrient begeleid je hierbij op een open en respectvolle wijze.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via bijgaand contactformulier of neem telefonisch contact op: 06-41096839.