Executive Coaching

Executive Coaching bij ReOrient draait om de mens achter de manager. Hoe hoger je klimt in de hiërarchie van een organisatie, hoe groter de impact is van je beslissingen. Hoe groter soms ook de afstand met de ‘gewone medewerkers’ wordt en hoe minder feedback je terugkrijgt als leidinggevende. Toch heb je ook als leidinggevende of manager ontwikkelingspunten of onzekerheden.

Op welk gebied wens jij ondersteuning als leidinggevende of manager?

  • Zoek je een discrete gesprekspartner om aan de slag te gaan met reflectie?
  • Waar ligt jouw kracht als manager en wat zijn jouw ontwikkelingspunten?
  • Welke managementstijl past bij jouw persoonlijkheid?
  • Vind je het lastig om te gaan met een bepaald soort medewerkers?
  • Hoe motiveer je medewerkers en geef je feedback?
  • Hoe ga je om met weerstand van medewerkers?

Aanbod

Bovenstaande vragen kunnen aanleiding geven om een professionele coach in te schakelen voor een persoonlijke en discrete begeleiding. Elk persoon en de bijbehorende vragen zijn uniek, dus een coachingstraject is altijd maatwerk. ReOrient staat garant voor een kwalitatief, boeiend en inspirerend traject waarbij je op een verfrissende manier naar jezelf leert kijken.

Werkwijze

Als manager heb je vast wel eens een psychologische of persoonlijkheidstest gedaan. We kunnen starten met het bespreken van een recente, voor jou waardevolle test. Hieruit destilleren we jouw aandachtsgebieden en ontwikkelingspunten, waarmee we vervolgens aan de slag gaan.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en coachvraag gaan we in een serie gesprekken van 1,5 uur samen op zoek naar de antwoorden op jouw persoonlijke vragen. Hierbij wordt een breed scala aan technieken, opdrachten en instrumenten ingezet. ReOrient begeleid je hierbij op een open, discrete en respectvolle wijze. Aan het eind van het coachingstraject ontvang je een persoonlijke rapportage.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via bijgaand contactformulier of neem telefonisch contact op: 06-41096839.