Begeleiding bij ontslag

In het huidige tijdperk zijn reorganisaties en ontslagen helaas aan de orde van de dag. Juist in deze tijd, waarin je als werkzoekende veel concurrentie hebt, is het belangrijk je te focussen om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Waarbij kan ReOrient kan jou behulpzaam zijn?

  • begeleiding van werk naar werk (ook wel outplacement genoemd)
  • jouw CV bespreken en optimaliseren
  • jouw persoonlijke SWOT-analyse opstellen
  • bij het bepalen welke volgende baan en organisatie het beste bij jou past
  • begeleiding bij het opbouwen van een netwerk
  • begeleiding bij solliciteren

Aanbod
De visie van ReOrient aangaande outplacement is streven naar ‘duurzame’ arbeid. Centraal staat het vinden van een baan die goed aansluit bij  jouw persoonlijkheid en visie op werken. Een outplacement traject bij ReOrient staat garant voor een kwalitatief en inspirerend traject waarbij je op een verfrissende wijze naar jezelf leert kijken.

Werkwijze
Voor elk gesprek bereid je een passende opdracht voor die je tijdens het coachingsgesprek bespreekt met je begeleider. Elke afspraak duurt 1,5 uur, het aantal afspraken bij outplacement varieert en is afhankelijk van de begeleiding die jij wenst.

Lees hier het artikel hoe ReOrient concreet vormgeeft aan outplacement trajecten. Ook als particulier kan ReOrient jou begeleiden van werk naar werk.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via bijgaand contactformulier of neem telefonisch contact op: 06-41096839.