Werkgevers

Juist in tijden van recessie heeft het inschakelen van een loopbaanprofessional waarde voor uw organisatie. In de volgende voorbeeldsituaties kan loopbaancoaching uitkomst bieden:

  • Bent u op zoek naar een coach die persoonlijke coaching weet te combineren met zakelijke resultaten?
  • Vraagt u zich af hoe u goede werknemers aan uw organisatie kunt binden?
  • Hoe blijven oudere en ervaren medewerkers vitaal en gemotiveerd een bijdrage leveren aan uw bedrijf?
  • Wilt u op gepaste wijze afscheid nemen van één van uw medewerkers en hem of haar perspectief voor de toekomst te bieden?
  • Waar liggen de kwaliteiten van uw medewerkers en wat zijn hun valkuilen?
  • Heeft u zelf vragen aangaande uw managementkwaliteiten of behoefte aan personal coaching?

Aanbod
Bovenstaande vragen kunnen aanleiding geven om een (loopbaan)professional in te schakelen voor een individueel loopbaantraject, persoonlijke coaching, outplacement of voor executive coaching. ReOrient staat garant voor een kwalitatief, boeiend en inspirerend traject waarbij u op een verfrissende manier naar uzelf leert kijken.

Werkwijze
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en coachvraag gaan we in een serie gesprekken van 1,5 uur samen op zoek naar de antwoorden op uw persoonlijke vragen. Hierbij wordt een breed scala aan technieken, opdrachten en instrumenten ingezet. ReOrient begeleidt u hierbij op een open, discrete en respectvolle wijze.

Omdat ReOrient uitgaat van maatwerk, ga ik graag met u in gesprek om een passende offerte te maken. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via bijgaand contactformulier of neem telefonisch contact op: 06-41096839.