Over ReOrient

Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als inkoper, productontwikkelaar en category manager in de retailbranche, was het in 2010 tijd voor een compleet nieuwe start. Na verschillende nieuwe beroepen verkend te hebben, heb ik een bewuste keuze gemaakt voor het vak van loopbaancoach. In mijn werk heb ik altijd met veel verschillende mensen samengewerkt, wat ik erg boeiend heb gevonden. Het was voor mij de uitdaging om, ondanks de grote verscheidenheid in karakter en werkwijze, samen tot het beste resultaat te komen.

De Post-HBO opleiding tot loopbaancoach heb ik gevolgd bij een van de meest gerenommeerde en inspirerende opleidingen op dit vakgebied: Annet Brinkhuis Opleidingen. Omdat elk traject maatwerk is, werk ik met een breed scala aan methoden, technieken en opdrachten. Als erkende professional bij de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals, het Noloc, ben je bij ReOrient aan het juiste adres voor een persoonlijke en professionele begeleiding.
Bij elk loopbaantraject is er sprake van een prachtig contact en ben ik opnieuw geboeid door de persoon waarmee ik samen mag werken. Vanuit mijn natuurlijke en oprechte interesse in die ander ontstaat er al snel een vertrouwde sfeer om samen aan de slag te gaan.
Mijn stijl als loopbaancoach kenmerkt zich als empathisch, stimulerend, nuchter, pragmatisch en resultaatgericht. Graag communiceer ik op open en directe wijze. Zakelijke dilemma’s, onderhandelingen en vraagstukken zijn mij bekend, dus ook op dat gebied ben ik voor jou een goede gesprekspartner.

Wil je graag wat meer informatie met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaanvragen of jouw specifieke situatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Hartelijke groeten,

Linda Bergstra