Ervaringen

“Het is erg prettig om met Linda samen te werken en ik heb veel bewondering voor hoe zij haar rol als loopbaancoach vervult. Zij zorgt voor een goede ondersteuning en door het stellen van de juiste vragen helpt ze om meer zelfinzicht te verkrijgen. Haar oprechte interesse en haar nuchtere kijk zorgen ervoor dat het fijn is om met haar in gesprek te zijn. Ik heb tijdens het traject veel geleerd en dit heeft tot een mooie nieuwe baan geleid die me op het lijf
geschreven is !”
Stefanie, maart 2015

“Na een mooie lange carrière in diverse functies, kwam mijn ‘motor’ haperend tot stilstand vanwege een eigen beslissing om te stoppen met mijn werk.
Tja, stoer besluit, maar wat moet ik nu, welke richting wil ik op, wat vind ik belangrijk, waar ben ik goed in, wat ligt dicht bij mijn hart? Om die reden heb ik contact gezocht met Linda en hebben we een intensief traject opgestart om een interne analyse uit te gaan voeren. Linda heeft mij daarin met haar open houding stap voor stap zeer goed door heen geloodst, waardoor ik weer grip op mijn eigen persoonlijkheid kreeg. Mede dankzij de coaching van Linda ben ik vol enthousiasme en met de nodige zelfvertrouwen weer begonnen aan een nieuwe carrière!”
Roelof, december 2014

“Ik heb vorig jaar een loopbaancoachingstraject met Linda doorlopen. Dit traject heb ik als een ontdekkingsreis op zowel persoonlijk als professioneel vlak ervaren. Linda heeft een hele fijne, open en persoonlijke aanpak en geeft je vragen en opdrachten waardoor je echt out-of-the-box naar jezelf gaat kijken. Het traject heeft mij veel geleerd over wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn, wat ik belangrijk vind in mijn werk en wat mijn drijfveren zijn. Zij heeft mij daarbij ook de ogen geopend om eens verder te kijken dan het vakgebied waarin ik werkzaam ben. Op korte termijn heeft het traject mij vooral persoonlijk sterker gemaakt wat o.a. geresulteerd heeft in een promotie bij mijn toenmalige werkgever. Op de langere termijn heeft het mij handvaten gegeven om mezelf verder te ontwikkelen en te blijven ontwikkelen. Nu ik onverwachts mijn baan ben kwijtgeraakt, heb ik in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heel veel aan de ervaringen en zelfkennis die ik tijdens het traject met Linda heb opgedaan. Een loopbaancoachingstraject bij Linda is een waardevolle investering in jezelf ! ”
Sandra, Account Manager

“Het loopbaantraject met Linda begon als een sprong in het diepe. Door de verschillende gesprekken realiseerde ik mij waar ik in vroegere tijden energie van kreeg, blij van werd. Door de gesprekken en verschillende opdrachten werden die gevoelens weer aangeraakt. En ik ben mij (weer) bewust van de kracht om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en intuïtie. Het traject is het startpunt geworden om nieuwe mogelijkheden te verkennen. En bovenal leren omgaan met mijn belangrijkste uitdagingen die tijdens dit traject zeer duidelijk zijn geworden!”
Maaike, Product Manager

“Het loopbaan coaching traject heb ik als erg verhelderend, diepgaand en nuttig ervaren. Linda heeft mij de juiste tools aangereikt op het juiste moment in het traject. Door goed te luisteren en mijzelf de probleemstelling, de doelstellingen en vervolgstappen te laten bepalen, heeft Linda me ook echt getriggerd om over mijn carrière en levensloop na te denken. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wie ik ben, waar ik vandaan kom, wat mijn licht- en schaduwkanten en mijn echte drijfveren zijn en welke stappen en mogelijke banen daar bijpassen. Linda is een fijne coach die open en zonder waardeoordeel het gesprek ingaat en je bijna als vanzelf op zoek laat gaan naar de antwoorden die, zo heb ik ervaren, al in jezelf zitten.”
Karin, Trade Manager

“Het traject bij Linda heeft mij zeker geholpen. Ik weet nu beter wat ik zoek in een baan en heb mezelf weer wat beter leren kennen. Linda heeft een prettige manier van vragen stellen en komt werkelijk geïnteresseerd over. Hierdoor krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt, waardoor je je bijna vanzelf open opstelt (hetgeen cruciaal is voor een succesvol traject).”
Wouter, Adviseur Bedrijfsvoering